ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στη β' ομάδα ο Τζαβέλλας!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ενημερώθηκε πως θα προπονείται με την β´ ομάδα για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας.

O αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας φαίνεται πως πληρώνει αρχικά το... μάρμαρο της εμφάνισης του δικεφάλου με τον Ατρόμητο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη χθεσινή σύσκεψη που έγινε έδωσε την ευθύνη των κινήσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον Λούμμπος Μίχελ και σήμερα έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Τζαβέλλας ενημερώθηκε ότι θα προπονείται με την β´ ομάδα για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας.

Από τους ασπρόμαυρους αναφέρεται πως δεν υπάρχει ακόμα απόφαση τιμωρία για άλλον παίκτη και αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γιώργος Τζαβέλλας που θα προπονείται με την δεύτερη ομάδα κατά την θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη ήταν επί ημερών Άγγελου Αναστασιάδη και το αξιοσημείωτο τότε ήταν πως τεχνικός στη β΄ ομάδα ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς...

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Μελιόπουλο

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Μελιόπουλο

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι και με τη βούλα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Δημήτρης Μελιόπουλος ο οποίος ανακοινώθηκε ...
24sports team
 |  ΠΑΟΚ
X