ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελίες για παίκτες!

Σοβαρές καταγγελίες από τον Βλάνταν Ίβιτς κατά παικτών του ΠΑΟΚ που τους κατηγόρησε πως δημιουργούν προβλήματα, χωρίς όμως να τους κατονομάζει.

Όπως είπε, θα πάει στη διοίκηση για τα περαιτέρω.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για το τι ήταν αυτό που άλλαξε: 

«Άλλαξα κάποιους παίκτες. Δεν θέλω να πω ονόματα...». 

-Αν κατηγορεί παίκτες του πως έχουν εσκεμμένα κακή απόδοση: 

«Κοιτάξτε, δεν λέω ότι κάποιοι ίσως να μην μπορούν, απλά μπορεί να μην θέλουν. Πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς εδώ, γνωρίζετε. 
Σήμερα ήταν πιο ξεκάθαρο. Γιατί φαίνεται το τελευταίο καιρό πως κάποιοι έχουν πρόβλημα. Και μέσα στα αποδυτήρια και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, τις τελευταίες 20 μέρες με ένα μήνα. Για αυτό λέω, θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω τι πιστεύω εγώ και από εκεί και πέρα, τις αποφάσεις τις παίρνουν αυτοί που είναι πιο πάνω από εμένα. 
Εγώ πρέπει να τον ενημερώσω για κάποια πράγματα που δεν γνωρίζει. Και ο τεχνικός διευθυντής το γνωρίζει αυτό, γνωρίζει και αυτός. 
Δεν μου πάει κάπου το μυαλό… Έχω παίξει μπάλα, ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να μην γούσταρα κάποιον προπονητή, μπορεί να είχα πρόβλημα, αλλά όταν έμπαινα έδινα το 100%, γιατί η ομάδα σε πληρώνει». 

-Για το γεγονός ότι αναφέρει πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Και γιατί μέχρι τώρα προστάτευε την ομάδα: 

«Συμφωνώ. Κοιτάξτε, εγώ σας λέω κάτι. Πιστεύω σε όλους και προσπαθώ κάθε φορά να βγάλω την καλύτερη ενδεκάδα. Αυτό βλέπω, πως δουλεύουνε στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά όταν συμβαίνουν κάποια πράγματα όπως σήμερα, δεν μπορώ να καταλάβω… Είναι κάτι καινούργιο για μένα, αυτό».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X