ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ίβιτς: «Θα παραμείνει ο Κλάους»

Ο ΠΑΟΚ θα έχει δύσκολο έργο την Πέμπτη (24/11, 20:00) κόντρα στη Φιορεντίνα, λόγω της δυναμικής του αντιπάλου και των απουσιών του (Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Φακούντο εκτός), αλλά ο Βλάνταν Ίβιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος στη συνέντευξη Τύπου, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Στέφανο Αθανασιάδη, τονίζοντας ότι είναι παίκτης και αρχηγός του «δικεφάλου του Βορρά» και ότι θα παραμείνει, διαψεύδοντας τις φήμες περί αποχώρησης.

Αναλυτικά μίλησε για:

- τις πολλές μέρες χωρίς αγωνιστική δράση και το πώς το αντιμετώπισε ο ίδιος: «Είχαμε παραπάνω μέρες διακοπή από αυτό που περιμέναμε. Ήθελα να έχουμε ένα επίσημο παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο, μιας και ένα φιλικό παιχνίδι ποτέ δεν είναι το ίδιο. Όπως είπε και ο Κρέσπο θα είμαστε πιο ξεκούραστοι από τους αντιπάλους μας και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα και να εκμεταλλευτούμε όσες ευκαιρίες μας δοθούν».

-αν θα μοιάζει ο αγώνας με την πρώτη αναμέτρηση στην Τούμπα: «Δεν θα είναι το ίδιο. Τώρα η Φιορεντίνα θα παίξει μέσα την έδρα της και έρχεται μάλιστα μετά από καλές εμφανίσεις και καλές νίκες. Αυτό δεν είναι καλό για εμάς, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι η νίκη της ομάδας».

-τις σημαντικές απουσίες των Τζαβέλλα και Περέιρα: «Σίγουρα είναι δύο παίκτες που θα ήταν στην αποστολή. Τώρα εάν ήταν βασικοί δεν τον ξέρω αυτή την στιγμή. Είναι σημαντικές απώλειες και οι δύο, όπως και ο Αθανασιάδης που είναι τιμωρημένος. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν».

-τον τρόπο αντιμετώπισης της Φιορεντίνα: «Την ξέρουμε την Φιορεντίνα. Έχει πολλούς και καλούς παίκτες που με την ποιότητα τους μπορεί να σε απειλήσει κάθε στιγμή. Εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στον παιχνίδι να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και μέσα στον αγώνα, όπως και στο πρώτο παιχνίδι που τα πήγαμε αρκετά καλά κατά την άποψή μου».

-την ψυχολογία των παικτών του: «Η ψυχολογία των παικτών είναι σε καλή κατάσταση. Δουλέψαμε πολύ αυτό το διάστημα, ώστε να αφήσουμε πίσω μας τα άσχημα παιχνίδια του προηγούμενου διαστήματος. Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω σε αυτούς για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

-τα σενάρια περί αποχώρησης του Στέφανου Αθανασιάδη:«Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε. Είναι παίκτης της ομάδας, είναι ο αρχηγός της ομάδας και έτσι θα παραμείνει».

- τους παίκτες που έχουν εμπειρία από τα ιταλικά γήπεδα: «Υπάρχουν παίκτες που μπορεί να έχουν παίξει με την Φιορεντίνα και στην Ιταλία γενικότερα. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όλοι οι παίκτες μου ξέρουν και την Φιορεντίνα και ποια ομάδα έχουν να αντιμετωπίσουν».

-τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη:«Η ομάδα πρέπει πάντα να δίνει το 100%. Βέβαια κάποιες φορές όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα από ένα μεγάλο πρωτάθλημα τότε πάντα είσαι πιο συγκεντρωμένος και για αυτό παίζεις καλύτερα. Αυτό συμβαίνει πάντα σε όλους τους παίκτες και σε όλες τις ομάδες. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει και καλό θα ήταν να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X