ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συμφωνία με Γλύκο

24sports team

info@24sports.com.cy

H ποιότητα του έμψυχου δυναμικού του φετινού ΠΑΟΚ αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης μετά τη νέα απώλεια βαθμών στη Νέα Σμύρνη.

Η συζήτηση γίνεται εντός (μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ) και εκτός (μεταξύ των οπαδών) ομάδας και με βάση τις πληροφορίες που προκύπτουν από την Τούμπα φαίνεται ότι οι επικεφαλής του συλλόγου ασοπάζονται την άποψη της πλειψηφίας: Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μία καλή ομάδα, της λείπουν όμωςοι παίκτες-προσωπικότητες που θα την οδηγήσουν στην κορυφή.

Έτσι ερμηνεύεται ο τρόπος με τον οποίο οι συνεργάτες του Σαββίδη ήδη έχουν αρχίσει να κινούνται ενόψει των μεταγραφών του χειμώνα. Ο Λούμπος Μίχελ αναζητά επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα, ένα οκτάρι που θα έχει τη δυνατότητα να παίξει box to box, ενώ οι πιο φρέσκιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ψηλά στη λίστα βρίσκεται και η αναζήτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξει στα άκρα.

Ένα από τα πορίσματα που έχουν βγει από τις πρώτες εβδομάδες αγωνιστικής παρουσίας του ΠΑΟΚ αφορά στην ανάγκη να αποκτηθεί ένας ακόμη εξτρέμ για να δημιουργήσει συνθήκες ανταγωνισμού με Ροντρίγκες και Κάμπος και έτσι να ανέβει και η δική τους απόδοση.

Ο Λούμπος Μίχελ επικοινωνεί συνεχώς με διάφορους ατζέντηδες για να διαμορφώσει όλες εκείνες τις εναλλακτικές επιλογές, μέσα από τις οποίες θα προκύψουν και οι περιπτώσεις για τις οποίες θα διαπραγματευτεί.

Στο μεταξύ, οι συζητήσεις που είχαν αρχίσει τις τελευταίες εβδομάδες μεταξύ ΠΑΟΚ και Γλύκου για νέο συμβόλαιο (το ισχύον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) έχουν οδηγήσει ουσιαστικά σε συμφωνία-απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες-η οποία υπάρχει πριν ακόμη από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις οικονομικές απολαβές του Βολιώτη τερματοφύλακα και τη διάρκεια του συμβολαίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, με βάση τη λογική που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ επί Μϊχελ λογικά θα είναι συμβόλαιο για τρία ή τέσσερα χρόνια.

Η συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη γιατί το κλίμα είναι βαρύ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, προφανώς όμως δεν αργεί η μέρα που η ΠΑΕ θα δημοσιοποιήσει επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Γλύκο.


www.sport24.gr

 

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X