ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για το... βήμα πρόκρισης

Σήμερα (22:05 Cytavision Sports 2) ο ΠΑΟΚ δίνει το πιο σημαντικό φετινό ευρωπαϊκό του παιχνίδι στην Τούμπα, κόντρα στην Καραμπάγκ, με τους "ασπρόμαυρους" με νίκη να "αγκαλιάζουν" την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Europa League.

Με... όπλο την ψυχολογία του και την αύρα της γεμάτης Τούμπας, ο ΠΑΟΚ στοχεύει στη νίκη μισή-πρόκριση κόντρα στην Καραμπάγκ, στο αποψινό (22:05) παιχνίδι κόντρα στους Αζέρους.

Δύο εβδομάδες μετά την ανέλπιστη ήττα στο Μπακού, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και να πάρουν ξανά το πρώτο χέρι για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Ο Βλάνταν Ίβιτς θέλοντας να εξηγήσει τη σημασία που έχει το σημερινό ματς, τόνισε πως πρόκειται για ακόμη ένα ντέρμπι για την ομάδα του, όπως ήταν αυτά που προηγήθηκαν με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Σέρβος τεχνικός δεν πρόκειται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο ματς με την «Ένωση».

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα και Λέοβατς.

Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Τσίμιροτ, Κάνιας και Σάχοφ. Στην επίθεση θα παίξουν οι Ροντρίγκες, Περέιρα και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Μαλεζάς, Κίτσιου, Βαρέλα, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Τιάμ και Μυστακίδης.

Εκτός είναι οι ανέτοιμοι Περέιρα και Κάμπος, όπως και οι Βελλίδης, Κουλούρης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης και Δημητριάδης.

Οι Αζέροι, από την πλευρά τους, θα παίξουν με τους Σέχιτς, Μεντβέντεφ, Χουσεΐνοφ, Σαντίκοφ, Αγκόλι, Αλμέιδα, Γκαράγιεφ, Κιντάνα, Μουαρέμ, Αμιργκουλίεφ και Ν’Λάβου.

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση