ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τους ξέρανε ο Μάτος! (pics)

Με γκολ του Λέο Μάτος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με 1-0 και πανηγύρισε ένα τεράστιο τρίποντο. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΚ η οποία είχε μια αρκετά καλή παρουσία και άξιζε κάτι καλύτερο.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αναλάβει πρωτοβουλίες όμως δεν τα κατάφερε γιατί η ΑΕΚ ήταν πολύ καλά στημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο 45λεπτο καταγράψαμε ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις εστίες των δυο ομάδων. Η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 10ο λεπτό με μια εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα το οποίο αναχαίτισε εύκολα ο Γλύκος.

Στο 28’ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ όμως ο Ανέστης εκτινάχθηκε και απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το φάουλ του Λέοβατς. Ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά στο 41’ με μια άστοχη κεφαλιά του Τσίμιροτ μετά από σέντρα του Κάμπος. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου η ΑΕΚ έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία. Ο Γκάλο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αλμέιδα έπιασε ένα όμορφο πλασέ στην κίνηση όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, έφυγε λίγα εκατοστά πάνω από τα δοκάρια του Γλύκου. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη παρακολουθήσουμε ένα καλύτερο παιχνίδι με περισσότερες καλές φάσεις. Όλες οι καλές στιγμές καταγράφηκαν μετά το 70ο λεπτό. Στο 71’ ο ΠΑΟΚ απείλησε με ένα σουτ του Ροντρίγκεζ το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Ανέστης. Δυο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Χριστοδουλόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ροντρίγκεζ έπιασε ένα δυνατό σουτ όμως βρήκε έτοιμο τον Ανέστη ο οποίος απόκρουσε σε κόρνερ. Στο 85’ ο Μάνταλος εξαπέλυσε ένα πολύ καλό σουτ όμως ο Γλύκος εκτινάχθηκε και απόκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 95ο λεπτό ο ΠΑΟΚ σκόραρε με κοντινό πλασέ του Μάτος και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 95' Μάτος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέο Μάτος, Κάμπος (76’ Μυστακίδης), Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Ροντρίγκεζ, Σακόφ (63’ Μπίσεβαρ), Αθανασιάδης (88’ Περέιρα), Κάνιας.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες (84’ Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο (69’ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας, Αλμέιδα (90’ Αραβίδης).

Κίτρινες κάρτες: Κάμπος - Κολοβέτσιος

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση