ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ίβιτς: «Θα βελτιωθούμε και στο σκοράρισμα»

Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Καραμπάγκ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά Βλάνταν Ίβιτς, στην συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά σχολίασε πως: «Όσον αφορά την ομάδα μου, ποτέ δεν σκεφτήκατε την ισοπαλία, πάντα έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη. Η ομάδα της Καραμπάγκ μου δείχνει πιο επιθετική, μου δείχνει ομάδα που μπορεί να αδικείται που έχει ένα βαθμό. Αυτό είδα στα παιχνίδια της, όπως και στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα, μέχρι την αποβολή ήταν πολύ καλά οργανωμένη και μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα».

Για το αν πρόκειται να κάνει αλλαγές αύριο, ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είπε: «Είναι κρίσιμη εβδομάδα, αλλά το πρώτο επόμενο παιχνίδι για μένα είναι το πιο σημαντικό. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις επιλογές αλλά εξαρτάται και από τους παίκτες που είχαν τραυματισμούς, είτε από αυτούς που είχαμε κάποια παράπονα. Θα δούμε μετά την προπόνηση πως θα αισθάνονται όλοι. Την έχω την εντεκάδα στο μυαλό μου, ωστόσο περιμένω να τελειώσει η προπόνηση και να πάρω την απόφαση μου».

Πρόσθεσε ότι: «Περιμένουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, πάνω από όλα αυτό είναι. Ένα παιχνίδι που θα μας φέρει τους τρείς πόντους. Αυτός είναι ο στόχος. Γνωρίζουμε ότι έχουμε απέναντι μας μια οργανωμένη ομάδα και ότι θα έχουμε δύσκολο έργο αλλά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε δύσκολες έδρες με πολύ κόσμο απέναντι μας. Οι παίκτες μου γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Έτσι θα γίνει και αύριο. Το πλεονέκτημα μας είναι ότι έχουμε αυτοπεποίθηση, οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι για το αυριανό παιχνίδι».

Σχετικά με την δυστοκία του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα, είπε: «Μια ομάδα που δημιουργεί τόσες ευκαιρίες όσες χάνουμε εμείς στα προηγούμενα παιχνίδια, σημαίνει για μένα ότι δουλεύει καλά, ότι είναι καλά οργωμένη επιθετικά, χάνει ευκαιρίες, βάζει όμως και γκολ. Το σκοράρισμα θα βελτιωθεί και από τις λιγότερες ευκαιρίες θα βάζουμε περισσότερα γκολ. Αυτή τη στιγμή αυτό το κομμάτι δεν είναι με το μέρος μας, αλλά όλα είναι στο ποδόσφαιρο, αν δεν κάναμε τις φάσεις θα το σκεφτόμουν. Η εκτέλεση είναι κάτι που θα έρθει, βλέπω ότι οι παίκτες δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι και από την πλευρά μου δεν θέλω να τους πιέσω. Δεν υπάρχει φόρμουλα για κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει εξήγηση. Το θέμα είναι αν κερδίζει η ομάδα και αν έχουμε καλά αποτελέσματα σίγουρα, είμαστε ικανοποιημένοι».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X