ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Διοικούν και παίζουν ανίκανοι»

Σε παρέμβαση του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Μάλαμας Τεβεκέλης, χαρακτήρισε άσχετο-ανίκανο και επικίνδυνο τον Χούσκογλου, ενώ αναρωτήθηκε και γιατί ο Κύρος Βασσάρας γιατί γκρεμίζει ό,τι έχτισε τόσα χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

Για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μιλάει για δόλο εκ μέρους του Χούσκογλου: «Ήταν ένα σοβαρό και μεγάλο λάθος που έχουμε χρόνια να το δούμε στα γήπεδα. Γι’ αυτό η ανακοίνωση έφτασε σε αυτό το σημείο. Ή ήταν στο σπίτι του ο Χούσκογλου, ή είχε δόλο. Στο γήπεδο, πάντως, δεν ήταν».

Για το αν του είπε κάτι μετά το ματς: «Και τι θα μου έλεγε δηλαδή; Η ομάδα μου έχασε δύο βαθμούς».

Για τους ισχυρισμούς Χούσκογλου περί… σκριν: «Έβγαλε νέο κανονισμό στη γειτονιά του φαίνεται. Η μπάλα πάει σε παίκτη που δεν έχει σχέση με τη φάση και αυτός σκοράρει. Ποιος έκανε σκριν και τι υπέδειξε αυτός; Είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει τώρα. Ακριβώς γι’ αυτά που λέει και όταν όλος ο κόσμος είδε πως έκανε έγκλημα».

Για το ότι παραπέμπεται από τον παρατηρητή: «Καλά όλα αυτά, αλλά τους δύο βαθμούς ποιος θα τους δώσει πίσω; Τρεις βαθμοί χαμένοι από πέρσι λόγω εγκληματικής οργάνωσης και δύο φέτος. Πώς θα καλύψω τη διαφορά μου;»

Για το αν νιώθει πως η εγκληματική οργάνωση κυνηγά τον ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω. Υπάρχουν ανίκανοι άνθρωποι. Διοικούν ανίκανοι και παίζουν ανίκανοι. Τα χρόνια που πέρασαν κανείς δεν είδε την αξία και την αξιοκρατία. Όλοι βλέπουν ανάλογα με το τι ψήφισε ή ψηφίζει κάποιος. Το καλοκαίρι καρατομήθηκαν διαιτητές μόνο και μόνο επειδή είναι από ενώσεις της αντιπολίτευσης και προχώρησαν διαιτητές από τη διοίκηση. Προτάθηκε για διεθνής ο Βάτσιος, ο οποίος έκανε φέτος λάθη σε δύο παιχνίδια. Στα Γιάννινα – Ατρόμητος και το ΠΑΟΚ – Ξάνθη. Ανταμείφθηκε προτεινόμενος για διεθνής».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί ως το τέλος...»

ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί ως το τέλος...»

Μήνυμα ενότητας ως το φινάλε της σεζόν έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ...
 |  ΠΑΟΚ
X