ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελό σενάριο με Κονοπλιάνκα

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει μια σπουδαία προσθήκη, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για δανεισμό του Εβγκέν Κονοπλιάνκα από τη Σεβίλλη, όπως αναφέρεται στη «Metrosport». Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, πρόκειται για τρομερά δύσκολη υπόθεση και οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο 27χρονος εξτρέμ δεν είναι με το μέρος του «δικεφάλου του Βορρά».

Το γεγονός ότι δόθηκαν από τον ισπανικό σύλλογο περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ στην Ντνίπρο το περασμένο καλοκαίρι «μαρτυράει» πολλά για τα δεδομένα της υπόθεσης αν και ο ΠΑΟΚ δεν σχεδιάζει να τον αγοράσει και ενώ ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019. Ωστόσο, δείχνει πολλά για τη φάση, όπου βρίσκεται η καριέρα του Ουκρανού, που έκανε γεμάτη σεζόν, αγωνιζόμενος σε 32 ματς της Primera Division και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ.

Στο Κύπελλο έκανε επτά εμφανίσεις και είχε ένα γκολ, στο Champions League έπαιξε σε έξι ματς και πέτυχε δύο γκολ, άλλα τόσα παιχνίδια είχε στο Europa League, ενώ αγωνίστηκε και στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Την υπόθεση χειρίζεται κατά βάση ο πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λούμπος Μίχελ, αλλά και οι Εβγκέν Σαχόφ και Λέο Μάτος, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες του στην Ντνίπρο.

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση