ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τυπικότητες...

Ο ΠΑΟΚ μετά το 3-0 της Γεωργίας φιλοξενεί την Ντιναμό Τιφλίδας στην Τούμπα (Novasports 1, 21:00) απλά για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση.

Ο δικέφαλος έχει προκριθεί στους ομίλους του Europa League με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά ο Βλάνταν Ίβιτς θέλει τη νίκη και στον επαναληπτικό.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει για τη ρεβάνς της Τούμπας τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στη μέση έμεινε εκτός αποστολής, ενώ μέσα είναι ο Βαρέλα.

Οι ασπρόμαυροι αναμένεται να παραταχτούν στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-3-3 και τους: Μπρκιτς, Λέο Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ, Κάμπος, Περέιρα, Ροντρίγκες.

Αναλυτικά η 18άδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα, Κουλούρης.

Από την άλλη πλευρά, η Ντιναμό Τιφλίδας θα παραταχτεί με 4-2-3-1 και τους: Σκρίμπε - Λομπχανίτζε, Ρενε Σάντος, Αμισουλασβίλι, Σπίσιτς - Τσιτσάτζε, Παρουνασβίλι - Κιτεϊσβίλι, Ντβαλισβίλι, Τσαντουρασβίλι - Παπανουνασβίλι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X