ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο προσκήνιο ο Ρόμπσον Κανού

Περιπτώσεις επιθετικών που έχουν προταθεί επανεξετάζουν στον ΠΑΟΚ, με το όνομα του Χαλ Ρόμπσον Κανού να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο φάκελος «επιθετικός» είναι αυτός που απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μάλιστα εντός της ημέρας πρόκειται να γίνει σύσκεψη μεταξύ Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς με το τμήμα σκάουτινγκ, η οποία ενδέχεται να δρομολογήσει εξελίξεις.

Στα υπόψιν του Δικεφάλου υπάρχουν περιπτώσεις που είχαν προταθεί πριν μερικό διάστημα αλλά δεν προχώρησαν λόγω κόστους, οι οποίες ωστόσο θα επανεξεταστούν. Οσο πλησιάζουμε άλλωστε στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, προφανώς θα μειώνονται και οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών.

Μία τέτοια είναι κι ο Χαλ Ρόμπσον Κανού όπως αναφέρει το «Goal». Ο Ουαλός είχε προταθεί τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ αλλά είχε κριθεί «αλμυρός» μετά και το καλό Euro που είχε κάνει, μιας και ζητούσε περί τα 1,5 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής επιθετικός όμως ακόμη δεν έχει βρει ομάδα, διαθέτει τα στοιχεία που ζητάνε οι «ασπρόμαυροι» και είναι πιθανόν να επανέλθει στο προσκήνιο.

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X