ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απέκλεισε Βαρέλα, Τζιόλη και Πέλκα ο Ίβιτς

Χωρίς τους Βαρέλα, Τζιόλη Πέλκα, Πούγγουρα και Κοροβέση ταξιδεύει την Τετάρτη (17/8) στη Γεωργία ο ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι των playoffs του Europa League με τη Ντινάμο Τιφλίδας.

Στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης (17/8) "πετάει" η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Γεωργία, καθώς στις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο Τιφλίδας στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των πλέι οφ του Europa League.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το απόγευμα με τον Έργκους Κάτσε να μην συμμετέχει (λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα) και τον Αχιλλέα Πούγγουρα να ακολουθει μέρος της (λόγω βάρους στον προσαγωγό). Ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε έμφαση στην τακτική και εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να λειτουργήσουν σε αμυντικό κι επιθετικό κομμάτι.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την Τιφλίδα. Στη διάθεση του Ίβιτς είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Από τους 27 παίκτες που έχουν δηλωθεί στην UEFA για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ο Ίβιτς πορετίμησε να αφήσει εκτός αποστολής πέντε και συγκεκριμένα τους: Βαρέλα (κρίθηκε ανέτοιμος), Τζιόλη, Πέλκα, Πούγγουρα και Κοροβέση. Στην Τιφλίδα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:30 ώρα Ελλάδας (15′ ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου), ενώ στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση