ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παραμιλούν με Ματθαίου

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στον ΠΑΟΚ ο νεαρός Κύπριος διεθνής, Νικόλας Ματθαίου. Ο 18χρονος μέσος, ο οποίος ως γνωστό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και ακολούθως είχε παραχωρήσει συνέντευξη της ιστοσελίδα μας (Ζει τον «έρωτα» στον ΠΑΟΚ), εντυπωσιάζει με τον ΠΑΟΚ στα φιλικά, κάτι που ανάγκασε τον Βλάνταν Ίβιτς να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.

Ο Νικόλας Ματθαίου στην φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, μπήκε ως αλλαγή στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης και πρόλαβε να εντυπωσιάσει: «Είχε θράσος και είναι ένας παίκτης με μέλλον», είπε ο Ίβιτς μετά το τέλος του αγώνα.

Πάντως, χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας inpaok.com για το νεαρό Κύπριο διεθνή. Δείτε το ρεπορτάζ και θα αντιληφθείτε αυτά που λέμε…

«Στην φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Βλάνταν Ίβιτς πέρα από το… τσεκάρισμα της ετοιμότητας των Μπρκίτς και Κάνιας, έριξε στα… βαθιά και τον νεαρό Κύπριο μέσο Νικόλα Ματθαίου.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, που ανήκει στο δυναμικό της Κ20 των «ασπρόμαυρων», πέρασε στο νικηφόρο φιλικό ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου, ως αλλαγή στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης αντικαθιστώντας τον Γκόικο Τσίμιροτ που δέχθηκε ένα χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα.

Ο νεαρός άσος είχε καλή παρουσία, έδειξε αγωνιστικό θράσος παρά την ηλικία του, με αρκετά τρεξίματα στον χώρο του κέντρου.

Ενώ ικανοποιημένος με την απόδοση του έμεινε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος σε ερώτηση για τον νεαρό μέσο, είπε: «Ο Ματθαίου μπήκε αναγκαστικά σήμερα αλλά γενικά τον πιστεύω. Είχε θράσος και είναι ένας παίκτης με μέλλον, δουλεύει σοβαρά όπως κι άλλα νέα παιδιά».

Ποιος είναι όμως ο Νίκολας Ματθαίου, που φέτος το καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας με τον ΠΑΟΚ; Το INPAOK σας παρουσιάζει τον νεαρό Κύπριο.

Γεννημένος στις 7 Μαΐου του 1998 στην Λεμεσό της Κύπρου, ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες του Απόλλων Λεμεσού, ενώ το 2014 έπεισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον απέκτησαν από την συνεργαζόμενη κυπριακή ακαδημία.

Ο Νικόλας Ματθαίου είναι ήδη 1,82μ. Είναι μέσος, συγκεκριμένα εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη δεξιά, όσο και στην αριστερή πλευρά του γηπέδου. Εντυπωσιάζει με την σωματοδομή του, όσο και με τις διαφαινόμενες πολύ καλές προδιαγραφές του.

Από την Κ17 και τον χαμένο τελικό του πρωταθλήματος το 2015, βρέθηκε υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς στην Κ20 του Δικεφάλου, ενώ και πάλι υπό την καθοδήγηση του Σέρβου προπονητή πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση