ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα λένε ξανά σήμερα Αλαφούζος-Παϊρότζ

Νέο ραντεβού σήμερα το πρωί για τις δύο πλευρές

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε πολύωρη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τον γιο του, Πιτ.

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα το πρωί, πιθανότατα μεταξύ των επιτελών στελεχών τους, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και η παρουσία αμφότερων. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί η σύνθεση του επενδυτικού σχήματος, το οποίο αναμένεται να πάρει τα ηνία του «τριφυλλιού» από τις 21 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, από την πλευρά του, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης, ενώ προηγήθηκε και η παραίτηση των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ για να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.

Από εκεί και πέρα, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον γιο του και ίσως κάποιους στενούς του συνεργάτες αναμένεται να δώσει το «παρών» στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ και εκεί ίσως να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και να στείλει κάποιο μήνυμα και στον κόσμο της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X