ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τα βρήκε με Κουτρουμπή ο Παναθηναϊκός - Θέλει όλο το ποσό εφάπαξ ο Λέτο

Όλα τα σημερινά νέα από το… δικαστικό μέτωπο στους πράσινους

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τέσσερις υποθέσεις προσφυγών εκδικάζονταν σήμερα για τον Παναθηναϊκό από πρώην ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ζητούν τα δεδουλευμένα.

Το ευχάριστο για το «τριφύλλι» έρχεται από την πλευρά του Γιώργου Κουτρουμπή. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την 1η Αυγούστου, αλλά ανάμεσα στις δυο πλευρές, όπως εξήγησε και η πλευρά του παίκτη, υπάρχει συμφωνία για την καταβολή των 292.000 ευρώ που οφείλονται στον πρώην στόπερ της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι η υπόθεση Λέτο. Ο Παναθηναϊκός χρωστάει 177.000 ευρώ στον Αργεντινό, ο οποίος ζητάει να του καταβληθεί όλο το ποσό εφάπαξ. Κι αυτό διότι, όπως τόνισε και η εκπρόσωπος του «Σέμπα», όλο αυτό το διάστημα κανείς από το τριφύλλι δεν επικοινώνησε μαζί του. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την 1η Αυγούστου.

Αναβολή δόθηκε και στην υπόθεση του Μάικ Εσιέν, με τον Γκανέζο να ζητάει καταβολή της δόσης του Ιουνίου και του Ιουλίου. Ο Παναθηναϊκός κατέβαλλε σήμερα τον Ιούνιο και απομένουν άλλες 36.000 ευρώ που θα δοθούν σύντομα.

Τέλος, συζητήθηκε η υπόθεση του Στέργου Μαρίνου. Το «τριφύλλι» οφείλει 54.000 ευρώ και ζήτησε να γίνει ένα διακανονισμός με τον παίκτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X