ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στην Αθήνα ο Πίνι Ζαχάβι για ΠΑΟ

Μυστική συνάντηση, τρομερές εξελίξεις

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς λίγες ώρες μετά την τιμωρία σοκ με την αφαίρεση βαθμών για τις υποθέσεις Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν, έσκασε η βόμβα για νέο επενδυτή, ο οποίος μάλιστα ήδη έχει καταθέσει την πρότασή του στον Γιάννη Αλαφούζο και περιμένει απάντηση μέχρι τις 15 Μαΐου.

Όμιλος ξένων επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και τη νοτιοανατολική Ασία, ο οποίος έχει κάνει τις επαφές με το Τριφύλλι μέσω του μέσω του συνεργάτη του και μεγαλοατζέντη Πίνι Ζαχάβι.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Ισραηλινός πολύ πρόσφατα βρέθηκε στην Ελλάδα, ωστόσο κανείς τότε δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, καθώς οι δύο πλευρές δεν θέλησαν να διαρρεύσει το παραμικρό. Συγκεκριμένα, ο Πίνι Ζαχάβι βρέθηκε στην χώρα μας στις 28 Μαρτίου και σίγουρα η παρουσία του δεν μπορεί να είναι τυχαία.

Θυμίζουμε πως ο υποψήφιος επενδυτής προσφέρει 13 εκατ. ευρώ για το πακέτο των μετοχών, «χαρίζει» στον Αλαφούζο τα 7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ομάδας και ακόμη προσφέρει 7,5 εκατ. ευρώ για την αγορά και των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.

Επίσης, ο επιχειρηματικός όμιλος δεσμεύεται να επενδύσει 20 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: sportdog.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X