ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παναθηναϊκός: Πάει Αθήνα και ετοιμάζεται να αναλάβει ο Παϊροτζ

Δεν αποκλείεται να προκύψουν οι ανακοινώσεις

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σύσκεψη με τους άμεσους συνεργάτες του είχε ο Γιάννης Αλαφούζος, στο οποίο ενημερώθηκε για τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ εντός του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την Livesport το ποσό αγγίζει τις 800.000 ευρώ, ποσό που ο νυν ιδιοκτήτης έχει δεσμευτεί ότι θα καλύψει.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Αλαφούζος στους συνεργάτες του, το πλάνο προβλέπει να αναλάβει ο Παϊροτζ τις πληρωμές από τον Οκτώβριο.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα έρθει εκ νέου στην Αθήνα με τον γιο του Πιτ και στόχος τους είναι να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες με βασικό θέμα την έκτακτη γενική Συνέλευση στις 21 Σεπτεμβρίου.


Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή τη φορά η έλευση του Παϊροτζ να συνοδευτεί από ένα κοινό ανακοινωθέν με τον Γιάννη Αλαφούζο, το οποίο θα ενημερώσει και θα καθησυχάσει ταυτόχρονα τον κόσμο του τριφυλλιού.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι να καλύψει ο Ταϊλανδός την ΑΜΚ 10 εκατ. που θα ανοίξει στις 21 του μήνα, στο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Πάντως στη παρούσα φάση όλα δείχνουν ότι η επισημοποίηση του deal είναι απλά θέμα χρόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Νέος μνηστήρας για Τουρέ

Νέος μνηστήρας για Τουρέ

Δημοσίευμα πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρει ότι η Βιτόρια Γκιμαράες βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπλατί Τουρέ, ...
 |  HOT SPOT
X