ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παναθηναϊκός: Οι στόχοι του Νταμπίζα στην Αγγλία

Φημολογία ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού στο Λονδίνο θα συναντηθεί και με τον Παϊρότζ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Παναθηναϊκός θα επιθυμούσε αρκετές μεταγραφές ακόμη, όμως η ιδιαίτερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και ο περιορισμός, βάζει σε πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα την απόκτηση ενός αξιόπιστου επιθετικού περιοχής. Αυτό άλλωστε ήταν ένα από τα προβλήματα του τριφυλλιού, με τη διαφορά ότι πλέον έχουν αποχωρήσει κι άλλοι μεσοεπιθετικοί.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων βρίσκεται στην Αγγλία και σύμφωνα με την «Πράσινη» θα έχει επαφές με 3-4 ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να δανείσουν παίκτες στο τριφύλλι.

Βασικός στόχος του ταξιδιού όπως προαναφέραμε είναι ο φορ. Για το τελικό μπάτζετ της συγκεκριμένης κίνησης θα αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ταυτόχρονα, υπάρχει μια φημολογία που θέλει τον Νίκο Νταμπίζα να συναντιέται με τον Παϊροτζ που έχει ως έδρα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του το Λονδίνο.

Πλην του επιθετικού πάντως, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα έχει επαφές με Έλληνες κάτω των 23 ετών που παίζουν στο εξωτερικό. Ο θέσεις που ενδέχεται να προκύψει ενίσχυση με νεαρούς Έλληνες δεν έχει ξεκαθαρίσει, όμως η αλήθεια είναι ότι το τριφύλλι θα επιθυμούσε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Συνεπώς όλα είναι ανοιχτά και η Γερμανία είναι ένας προορισμός που αναμένεται να ασχοληθεί ο Νταμπίζας.

Σε ότι αφορά τώρα τον Ρεγκάκο ήδη προπονείται με την ομάδα, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου η συμφωνία με τον Καμπετσή που ανήκει στην Ντόρτμουντ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X