ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παναθηναϊκός: Κοντά σε Βέργο

Αλλάζει στρατόπεδο και από κόκκινος γίνεται πράσινος

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση για την απόκτηση ενός ξένου επιθετικού άνω των 23 ετών, αλλά οι ανάγκες που παρουσιάστηκαν μέσω των φιλικών αγώνων φέρνουν κι άλλον σέντερ φορ στους πράσινους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Βέργος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης των πράσινων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βέργος τις τελευταίες μέρες είχε προχωρήσει πολύ τις συζητήσεις με τη Λαμία και μάλιστα τον περίμεναν εκεί σήμερα για να υπογράψει. Ωστόσο, ο 22 χρονος επιθετικός (γεννημένος τις 13 Ιανουαρίου 1996) τους… έστησε και ο λόγος ήταν ο Παναθηναϊκός.

Ο Νίκος Νταμπίζας κινήθηκε πολύ γρήγορα και ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έμεινε ελευθερος από τον Ολυμπιακό. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι δεδομένη και ίσως και αύριο ο Βέργος ανακοινωθεί από τους πράσινους, δίνοντας ακόμα μία λύση στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των Ρεγάκου ή Σιφναίου θα παραχωρηθεί δανεικός.

Ο Βέργος άνηκε στον Ολυμπιακό από το 2014 και έχει παίξει με τη μορφή δανεισμού σε Έλτσε, Ρεάλ Μαδρίτης Β και Βάασας. O Παναθηναϊκός τσέκαρε την περίπτωσή του εδώ και αρκετό καιρό και μόλις ο παίκτης έμεινε ελεύθερος τον έκλεισε, με τη συμφωνία να είναι πιθανότατα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πηγή: to10.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X