ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παναθηναϊκός: Athens Alive χωρίς ποδοσφαιρικό γήπεδο θα προτείνει η κυβέρνηση

Πλάνο δίχως ποδοσφαιρικό γήπεδο και με επίκεντρο αυτό του μπάσκετ θα προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στην πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Παρά το γεγονός πως τα δεδομένα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν αλλάξει λόγω του ενδιαφέροντος της PAN ASIA, το κονσόρτσιουμ που εκπροσωπεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ.

Έτσι η κυβέρνηση συνυπολογίζοντας το ενδιαφέρον του Παιρότζ για την ΠΑΕ, εκτιμά ότι με τα νέα δεδομένα το πρότζεκτ του «Athens Alive» μπορεί να προχωρήσει με βασικό άξονα το κλειστό του ΟΑΚΑ, κάτι που θα προτείνει άμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Live Sport», στελέχη της κυβέρνησης πρόκειται να συναντηθούν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να του προτείνουν συγκεκριμένο πλάνο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η κυβέρνηση πιστεύει πως χωρίς το γήπεδο του ποδοσφαίρου το πρότζεκτ μπορεί να υλοποιηθεί συντομότερα, έχοντας ως επίκεντρο το κλειστό του ΟΑΚΑ, το οποίο και προβλέπεται να ανακατασκευαστεί.

Θυμίζουμε ότι μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έχει ζητήσει την παραχώρηση του κλειστού για τα επόμενα 99 χρόνια, αλλά παραμένει άγνωστη η στάση και η απάντηση του ίδιου, αλλά και των διεθνών εταιρειών του κονσόρτσιουμ στο πλάνο που δεν θα περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X