ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παναθηναϊκός: «Αλμυρός» ο Φλέτσερ, αλλά υπάρχει… τρόπος

Το κασέ του ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ψηλά στη λίστα του για τη θέση του ξένου επιθετικού που θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Στίβεν Φλέτσερ. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, αλλά όχι εύκολη λόγω κόστους.

Το κασέ του ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο μαζί με την εφορία, τη στιγμή που οι «πράσινοι» στην παρούσα φάση και δίχως να έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν διαθέτουν πάνω από 300.000 ευρώ. Αν πάντως υπάρξει αλλαγή στα ηνία της ΠΑΕ, το συγκεκριμένο μπάτζετ αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

Πάντως υπάρχουν κάποια στοιχεία που καθιστούν μη απαγορευτική τη μετακίνηση του Φλέτσερ. Ο 31χρονος Σκωτσέζος φορ είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, καθώς έχει αρκετά ψηλό συμβόλαιο και δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή Τζος Λουχουκάι. Παρότι, δε, το κόστος τέτοιας μετακίνησης δεν θα είναι μικρό, υπάρχει σύμφωνα με τη Live Sport ένας… σύνδεσμος που μπορεί να βοηθήσει το πράγμα να προχωρήσει.

Συγκεκριμένα, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχει Ταϊλανδό ιδιοκτήτη, τον Ντεζφόν Ταντσίρι, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον γιο του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, Πιτ, που αποτέλεσε σύμβουλό του για ποδοσφαιρικά ζητήματα. Μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται πως έχει χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη επαφή για την απόκτηση του Στίβεν Φλέτσερ, αλλά είναι σαφές πως εφόσον προχωρήσει το deal με Παϊρότζ, τότε υπάρχει αυτός ο δίαυλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X