ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«ΠΑΕ και Ερασιτέχνης διαφώνησαν σε όλα»

Δεν δέχονται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις προτάσεις του Ερασιτέχνη για τις έξι δόσεις και το ενοίκιο των 500.000 ευρώ, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης!

Μόλις την περασμένη Παρασκευή υπήρξε συνάντηση ανάμεσα σε ανθρώπους της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, για το θέμα της χρήσης της Λεωφόρου και του χρέους ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μια συνάντηση που, όπως αποκάλυψε σήμερα στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης δεν επέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα…

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον έμπειρο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», μετά τις συγκεκριμένες επαφές, προέκυψε διαφωνία, καθώς από την ΠΑΕ δεν δέχονται ούτε το μίσθωμα των 500.000 ευρώ για την χρήση του «Απόστολος Νικολαϊδης», αλλά ούτε και την εξόφληση του υπάρχοντος χρέους προς τον Ερασιτέχνη σε έξι δόσεις των 100.000 ευρώ!

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Νικολογιάννη, οι άνθρωποι της ΠΑΕ διεμήνυσαν σε εκείνους τους Ερασιτέχνη ότι έχουν έτοιμη λύση, αναφερόμενοι στο ΟΑΚΑ, καθώς επίσης και την εναλλακτική της Ριζούπολης. Έτσι, όλα θα κριθούν μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Νέος μνηστήρας για Τουρέ

Νέος μνηστήρας για Τουρέ

Δημοσίευμα πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρει ότι η Βιτόρια Γκιμαράες βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπλατί Τουρέ, ...
 |  HOT SPOT
X