ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο ρόλος του Ραϊόλα στις μεταγραφές Μακέντα και Μαστούρ!

Και του άμεσου συνεργάτη του Σάντρο Μαρτόνε

Κίκο Μακέντα και Χακίμ Μαστούρ υπό άλλες συνθήκες θα επισκέπτονταν την Ελλάδα μόνο για διακοπές. Κοινό παρονομαστής και των δύο ποδοσφαιριστών το γεγονός πως προσπαθούν να σώσουν τις καριέρες τους. Κυρίως ο Μακέντα, ο οποίος στα 16 του αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μια δεκαετία αργότερα βρέθηκε στα αζήτητα παίζοντας στη Νοβάρα.

Ανάλογη και η περίπτωση του Χακίμ Μαστούρ, ο οποίος στα 16 του προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της Μίλαν δίχως να καταφέρει ωστόσο να δικαιολογήσει τον ντόρο γύρω από το όνομα του. Οι δανεισμοί σε Μάλαγα και Τσβόλε μόνο καλό δεν του έκαναν αφού χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα.

Αμφότεροι έμειναν ελεύθεροι από από τις ομάδες του και κάπου εκεί άνοιξε ο δρόμος για την μεταπήδηση τους στην Ελλάδα και την Super League. Ο πολυμήχανος super agent Μίνο Ραϊόλα ανέλαβε την εκπροσώπηση των δύο παικτών δίχως όμως να φαίνεται, αναθέτοντας τις διαπραγματεύσεις στον συνεργάτη του, Σάντρο Μαρτόνε.

Ο τελευταίος ταξίδεψε στη χώρα μας φέρνοντας σε πέρας τις δύο αποστολές με σημαντικό οικονομικό όφελος για τους πελάτες του. Άλλωστε αμφότεροι δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους και ως εκ τούτου τα deals θεωρούνται πετυχημένα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι παρέχονται παράλληλα τα εχέγγυα προκειμένου τόσο ο Μακέντα, όσο και ο Μαστούρ να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες...

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X