ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

O ρόλος του Γκραντ στον Παναθηναϊκό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές των δικηγόρων Παϊροτζ-Αλαφούζου. Ο Αβραμ Γκραντ αναλαμβάνει νευραλγική θέση στην επόμενη μέρα.

Όλο και πιο κοντά στην αλλαγή σελίδας βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μια σημαντική ένδειξη που μαρτυρά ότι βρισκόμαστε στη τελική ευθεία είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος μιλάει λιγότερο για τις εξελίξεις με τον Ταιλανδό επιχειρηματία, αλλά βγάζει σιγουριά.

Όσον αφορά τώρα στον Άβραμ Γκραντ η παρουσία του στο πλευρό του Παϊροτζ στο ματς με την Λαμία επιβεβαιώνει τη φημολογία που τον ήθελε να κατέχει σημαντική θέση στη νέα τάξη πραγμάτων. Σύμφωνα με την «Livesport» o Ισραηλινός θα είναι ο «άνθρωπος» του Ταϊλανδού στον Παναθηναϊκό και θα τον ενημερώνει για τα πάντα.

Συγκεκριμένα, ο ρόλος του θα είναι κάτι μεταξύ εκτελεστικού διευθυντή και διευθύνοντα συμβούλου. Κοινώς, θα έχει δηλαδή λόγο σε όλες τις αποφάσεις. Διευκρινίζεται ωστόσο, ότι ο Γκραντ θα εργασιακή σχέση με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο ίδιος δεν πρόκειται να πάρει μετοχές.

Τέλος, στο σχήμα που θα προκύψει θα βρίσκονται δύο ακόμη Ισραηλινοί, ο δικηγόρος Μοράν Μειρί και ο Τομ Γιονάι που είναι οικονομικός σύμβουλος.

Πηγή: www.sport-fm.gr 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X