ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μάνατζερ Λουτσιάνο: «Δεν δεχόμαστε τίποτα διαφορετικό από ό,τι ισχύει για όλους τους παίκτες»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, η πλευρά του Βραζιλιάνου επιθετικού εμφανίζεται ανένδοτη, απορρίπτοντας νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για διακανονισμό και ζητώντας όλα τα χρωστούμενα!

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τηλεφωνική επαφή με τον Λουτσιάνο Νέβες είχε χθες (9/4) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία, ωστόσο, απέβη άκαρπη, όπως μετέδωσε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM. Η πλευρά του Λουτσιάνο απέρριψε την νέα πρόταση που έγινε από την πλευρά της διοίκησης το βράδυ της Δευτέρας αναφορικά με τα οφειλόμενα.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έκαναν νέα πρόταση για διακανονισμό στον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος, όμως, την απέρριψε και παρέπεμψε την υπόθεση στον μάνατζέρ του. Βλέποντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και στο πλευρό του Λουτσιάνο στέκονται άπαντες οι παίκτες του Παναθηναϊκού, η πλευρά της διοίκησης επικοινώνησε την Δευτέρα με την πλευρά του Βραζιλιάνου.

Εκείνος, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δεχθούν τίποτε διαφορετικό από ό,τι απαιτούν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας: Να πάρουν, δηλαδή, όλα τα οφειλόμενα!

Σκοπός ήταν να του προτείνει έναν νέο διακανονισμό για τα οφειλόμενα χρήματα. Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη πρόταση απορρίφθηκε από τον εκπρόσωπο του παίκτη καθώς η στάση του είναι ξεκάθαρη και απαιτεί ίση μεταχείριση του πελάτη του με όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές.

Καταλαβαίνετε πως το ραντεβού της Παρασκευής μεταξύ των δύο πλευρών είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο. 

Πηγή: sport-fm.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X