ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κρίνεται την Πέμπτη το μέλλον του Παναθηναϊκού στη Super League

Την προσεχή Πέμπτη (3/5) θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο ΔΣ της Super League στο οποίο θα τεθεί προς ψήφιση η αλλαγή της ποινής περί υποβιβασμού των ομάδων που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Πρόκειται για μια διαδικασία που αφορά άμεσα τον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη σχετική άδεια συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα και επιθυμεί την αλλαγή του κανονισμού για να ελπίζει στην παραμονή του στην κορυφαία κατηγορία.

Σημειώνεται, δε, στην ανακοίνωση ότι το ΔΣ θα πραγματοποιηθεί κατόπιν έγγραφων αιτημάτων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, ΑΕΚ, Λαμία, Λεβαδειακός και Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03/05/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. “(α) Η τροποποίηση της από 20-11-2015 εισήγησης της Super League στην Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις ποινές περί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση πρωταθλήματος Super League Ελλάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επί τη βάσει των δεδομένων που αρμόζουν στις οικονομικές και λοιπές συνθήκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των μελών του Συνεταιρισμού μας και να επαναξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού τα οικονομικά και πειθαρχικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και (β) λόγω της σοβαρότητας του θέματος η σύγκληση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα” (σε ικανοποίηση των από 30/4/2018 εγγράφων αιτημάτων των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, AEK, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού.

2. Ζητήματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA.

www.sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X