ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φαβορί ο Δώνης για τον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Δώνης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη

Όπως είπε χθες στους παίκτες ο Νίκος Νταμπίζας το θέμα του τεχνικού επιτελείου θα κλειδώσει άμεσα, καθώς δίχως προπονητή δεν μπορεί να τρέξει ουσιαστικά ο σχεδιασμός της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον πάγκο του τριφυλλιού είναι ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Νίκο Νταμπίζα και η οριστική απόφαση αναμένεται ως το τέλος του μήνα.

Φυσικά, ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων έχει στο μυαλό του και άλλες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα έχει στο μυαλό του 1-2 προπονητές που θα ασχοληθεί αν στραβώσει τελικά του Δώνη.

Πάντως ο Γιώργος Δώνης φαντάζει μια εξαιρετική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό. Προπονητής με εμπειρίες και πολύ καλές παραστάσεις. Έχει περάσει δυο φορές με τον ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League, και έχει δουλέψει με επιτυχία σε αρκετές ομάδες. Γνωρίζει την πραγματικότητα στην Ελλάδα και είναι έτοιμος για δουλειά. Μάλιστα το γεγονός πως απ' τον ΑΠΟΕΛ δεν έφυγε ως αποτυχημένος, είναι στα υπέρ του Ελλαδίτη κόουτς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X