ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ενδιαφέρον για Ινσούα από την Ισπανία - «Ψημένος» ο παίκτης!

Εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Εμάνουελ Ινσούα στον Παναθηναϊκό επίκεινται προσεχώς!

Εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Εμάνουελ Ινσούα στον Παναθηναϊκό επίκεινται προσεχώς!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, ομάδα της Ισπανίας έχει εκφράσει στον ποδοσφαιριστή την επιθυμία να τον αποκτήσει και μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο περιβάλλον του, ο Αργεντινός μπακ… ψήνεται στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην ιβηρική χώρα (τόσο λόγω του πρωταθλήματος εκεί, όσο και της αβεβαιότητας που επικρατεί στο τριφύλλι).

Για την ώρα στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ δεν έχει φτάσει πρόταση, ωστόσο θεωρείται πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στις επόμενες τέσσερις μέρες, καθώς το «φλερτ» του ισπανικού συλλόγου με τον παίκτη είναι… ζωηρό!

Βέβαια, για να προχωρήσει το ενδεχόμενο deal, θα πρέπει η ενδιαφερόμενη ομάδα να καταθέσει τη ρήτρα αγοράς του Ινσούα. Αυτή φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να δικαιούται το 50% (750.000 ευρώ), αφού το υπόλοιπο ανήκει στην Ουντινέζε.

Την ίδια ώρα, βέβαια, αντιλαμβάνεται πως κανείς πως σε σενάριο αποχώρησης του Ινσούα (κάτι που θα ξεκαθαρίσει ως τα μισά της επόμενης εβδομάδας), τότε ο Γιώργος Δώνης μένει μόνο με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη από τα αριστερά, με τις λύσεις να μειώνονται.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X