ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν ξεχνά τον Βλαχοδήμο η Μπενφίκα

Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού, που τελικά δεν κατέληξε και σε ολοκλήρωση του γάμου, ήταν αυτό ανάμεσα στην Μπενφίκα και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, με τους Πορτογάλους να εξασφαλίζουν το «ΟΚ» του Παναθηναϊκού, αλλά τον Όλα Τζον που ήταν μέρος της συμφωνίας να τα… τινάζει όλα στον αέρα. 

Για αυτό το λόγο, η μετακίνηση του νεαρού γκολκίπερ στους «αετούς» της Λισαβόνας, δεν ολοκληρώθηκε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τελικά ο παίκτης δεν θα μετακομίσει στην Πορτογαλία. 

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης, η Μπενφίκα γνωρίζει τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στους «πράσινους» και φαντάζει πολύ πιθανό να επανέλθει με νέα πρόταση τον Ιανουάριο, γνωρίζοντας ότι το «τριφύλλι» δεν έχει πολλά περιθώρια να αρνηθεί κάποια συμφέρουσα πρόταση. 

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα το χειροπιαστό στη διάθεση της ΠΑΕ, αλλά μέσω των διάφορων διερευνητικών κρούσεων που έχουν έρθει στην ομάδα, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου να ολοκληρωθεί τελικά τον Ιανουάριο, με ποσό που θα αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, λίγο παραπάνω δηλαδή από το ποσό που είχε συμφωνηθεί τον Αύγουστο.

www.sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση