ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αρχές Οκτώβρη οι εξελίξεις για Γιαννακόπουλο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Στις αρχές Οκτωβρίου θα ξεκαθαρίσουν όλα, όσον αφορά την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Άμεσα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, όσον αφορά την αλλαγή σκυτάλης στον Παναθηναϊκό, μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να εμπλακεί στην ΠΑΕ.

Η πλευρά Γιαννακόπουλου, είναι πλήρως ενημερωμένη για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης, μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου θα υπάρχουν εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, για τη συμμετοχή του Γιαννακόπουλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα οι οποίες θα γίνουν γνωστές στους φίλους της ομάδας.

Εδώ και τρεις μήνες, υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις πλευρές Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου, αλλά τίποτα δεν είχε βγει προς τα έξω μιας και υπάρχουν ρήτρες εμπιστευτικότητας.

Η πλευρά Γιαννακόπουλου, είναι πλήρως ενημερωμένη για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος, είναι έτοιμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο ώστε να δρομολογηθεί η επόμενη μέρα στο «τριφύλλι». Μάλιστα, ο Mr ΣΚΑΪ, είναι διατεθειμένος ακόμα και να καλύψει από την τσέπη του μέρος των χρεών, ώστε να εγγυηθεί την επόμενη μέρα της ομάδας.

Πάντως, εκείνο που τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης, είναι ότι εκτός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ, αν και είναι σχεδόν απίθανο ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ να αναλάβει μόνος του το ποδοσφαιρικό τμήματα. Άλλωστε, το όραμα του για το «PAO Foundation» προβλέπει τη συμμετοχή ισχυρών «συμπαικτών».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση