ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναμονή για φορ στον Παναθηναϊκό, περιορίζεται το ρόστερ

Ο Νίκος Νταμπίζας θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια

Την απάντηση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένουν οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης, προκειμένου να γνωρίζουν επακριβώς το διαθέσιμο μπάτζετ για την απόκτηση ξένου φορ.

Η πλευρά του Ταϊλανδού, σύμφωνα με την «Πράσινη», έχει διαμηνύσει πως εντός τριημέρου θα απαντήσει για το αν θα αυξήσει το κονδύλι για τη συγκεκριμένη μεταγραφή σε περίπου ένα εκατομμύριο ή τα χρήματα που θα διατεθούν θα παραμείνουν στις 400-500 χιλ. ευρώ.

Ο Πέδρο Κόντε είναι στην κορυφή της λίστας αλλά η μεταγραφή μπορεί να γίνει μόνο αν βάλει χρήματα του Παϊρότζ. Ο Νίκος Νταμπίζας, που έχει αναλάβει τις επαφές για φορ, δεν βιάζεται και θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια μέχρι την τελική επιλογή.

Εξάλλου, μετά τις προσθήκες των Βέργου και Καμπετσή, που ανακοινώθηκαν χθες, το ρόστερ αριθμεί 36-37 παίκτες και θα περιοριστεί άμεσα. Ήδη ο Στέφανος Ρεγκάκος αποχωρεί, καθώς δεν χωρούσε πλέον στα πλάνα και απέρριψε την πρόταση που του έγινε να υπογράψει και να δοθεί δανεικός. Ανάλογη πρόταση πιθανόν να γίνει και στους Δημοσθένη Χαντζάρα και Φώτη Κέζο, ενώ προς δανεισμό οδεύει και ο Μαρκ Σιφναίος.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X