ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ψωνίζει από Ιταλία ο Παναθηναϊκός

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά δεν σταματά ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει επιπλέον ενίσχυση και για αυτό το λόγο τσεκάρει συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Τα μεταγραφικά του «τριφυλλιού» τα τρέχει μάλιστα το τελευταίο διάστημα ο μάνατζερ του Έλληνα τεχνικού, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος εκτελεί άτυπα χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, αυτός ήταν που χειρίστηκε και την περίπτωση του Λουτσιάνο.

Σύμφωνα μάλιστα με τη «Live Sport», ο Διαμαντόπουλος, πραγματοποίησε ταξίδι στο Μιλάνο, έχοντας στην ατζέντα του δύο περιπτώσεις. Μια αριστερού μπακ, για να είναι πίσω από τον Χουλτ και μία επιθετικού.

Επιπλέον δεν αποκλείεται να υπάρχουν επαφές και για εξτρέμ, αφού είναι μία θέση στην οποία κοιτάει για ενίσχυση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Στους υποψήφιους στόχους πάντως, είναι και ο Γκαμπριέλ Σίλβα που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και ανήκει στην Ουντινέζε. Επίσης έχει προταθεί ο Αργεντινός, Εμάνουελ Ινσούα που ανήκει επίσης στην Ουντινέζε, αλλά και ο συμπατριώτης του, Λεονάρντο Χιλ της Ταγέρες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση