ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η λίστα με την Καμπάλα

Οι πράσινοι έστειλαν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία την Παρασκευή τη λίστα με τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τα δύο ματς με τους Αζέρους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή αποτελείται από 24 παίκτες πράγμα το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει μία κενή θέση η οποία μπορεί να συμπληρωθεί μέχρι και 24 ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα, δηλαδή μέχρι και το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη λίστα έχουν συμπεριληφθεί και οι Ράσμους Τελάντερ και Λαουτάρο Ρινάλντι για τους οποίους αναζητείται λύση προκειμένου να αποχωρήσουν από την ομάδα. Αντίθετα, όπως είναι λογικό μετά τα τελευταία γεγονότα δεν συγκαταλέγεται σε αυτήν ο Γερμανός αμυντικός, Γενς Βέμερ. Φυσικά και στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα των δύο νέων αποκτημάτων του τριφυλλιού Λουτσιάνο Νέβες και Μπράιαν Καμπέσας.

Παράλληλα, στη λίστα συμπεριλήφθηκαν και όλοι οι νεαροί που ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Τέχελεν της Ολλανδίας. Κάποιοι εξ’ αυτών απλά θα συμπεριληφθούν στη δεύτερη λίστα για την οποία και υπάρχει προθεσμία να δηλωθεί μέχρι και μία ημέρα πριν τον αγώνα.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης

Αμυντικοί: Μολέντο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Τελάντερ.

Μέσοι: Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Άλτμαν, Χατζηβογιάνης, Δώνης, Στάικος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Ρέις, Λουτσιάνο, Καμπέσας

Επιθετικοί: Μολίνς, Πίσπας, Ρινάλντι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση