ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ως το 2020 ο Χουλτ!

Happy end στην υπόθεση του Νίκλας Χουλτ με τον Παναθηναϊκό. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, οι πράσινοι έδωσαν τα χέρια με τον Σουηδό μπακ για νέο τριετές συμβόλαιο!

Όχι μόνο συνεχίζει στον Παναθηναϊκό, αλλά επεκτείνει και τη συνεργασία του με το τριφύλλι ο Νίκλας Χουλτ!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι πράσινοι έδωσαν οριστικά τα χέρια με τον Σουηδό μπακ για νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020.

Οι άνθρωποι της ομάδας προσέφεραν περίπου 100.000 ευρώ αύξηση στις ετήσιες απολαβές του παίκτη, αυτός είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα και κάπως έτσι επετεύχθη το νέο deal.

Φυσικά, απέσυρε και την προσφυγή που είχε καταθέσει, μέσω της οποίας δεν ζητούσε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, απλώς ήθελε να διασφαλίσει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του τους προηγούμενους μήνες.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται και η ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία θα σφραγίζει και τυπικά τη συμφωνία των δύο πλευρών, με τον Χουλτ να παραμένει στην ομάδα, αποτελώντας έναν εκ των πλέον κομβικών ποδοσφαιριστών στο «οπλοστάσιο» του Μαρίνου Ουζουνίδη.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση