ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό»

Επίσημη πρόταση στη Λας Πάλμας, κατέθεσε την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός, που θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ματέο Γκαρσία από την ισπανική ομάδα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 20χρονου ακραίου και θέλει τον παίκτη σαν τρελός, αλλά για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του θα πρέπει να συναινέσει και η Λας Πάλμας, η οποία πάντως θα προτιμούσε να τον παραχωρήσει σε κάποια άλλη ισπανική ομάδα.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Γκαρσία θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό και πιέζει την ομάδα του να δώσει το «ΟΚ» για τη μετακίνησή του στην Ελλάδα. Ο νεαρός, μιλώντας με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, πείστηκε για το πρότζεκτ και τον ρόλο που θα έχει σε αυτό, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα του.

Μάλιστα, αρνήθηκε να πάει στην Οσασούνα, τονίζοντας ότι «αν φύγω δανεικός, θέλω να πάω μόνο στον Παναθηναϊκό γιατί εκεί θα παίξω και θα υπάρχει προοπτική».

Με σύμμαχο λοιπόν τον παίκτη, στο «τριφύλλι» αισιοδοξούν ότι τελικά θα κλείσει η μεταγραφή του 20χρονου Αργεντινού που μπορεί με την ποιότητα και την ταχύτητά του να δώσει λύσεις στα άκρα της ομάδας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση