ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έρχεται ο Λουτσιάνο

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία, ο Λουτσιάνο έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της Κορίνθιανς, αποχαιρέτησε και η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM από τη Βραζιλία, ο 24χρονος άσος έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Κορίνθιανς, κάτι που έπρεπε να συμβεί και… απαλλάχθηκε. Ο ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και, πλέον, απομένουν οι λεπτομέρειες για να ντυθεί στα πράσινα.

Οι επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και αυτούς της Κορίνθιανς κορυφώνονται και πολύ δύσκολα θα «χαλάσει» κάτι. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η Κορίνθιανς θα κρατήσει το 25% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή σε ενδεχόμενη πώληση στο μέλλον. Ο Λουτσιάνο, εκτός απροόπτου, θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα και θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια.

sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Νέος μνηστήρας για Τουρέ

Νέος μνηστήρας για Τουρέ

Δημοσίευμα πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρει ότι η Βιτόρια Γκιμαράες βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπλατί Τουρέ, ...
 |  HOT SPOT
X