ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Υπογράφει εντός ωρών στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Λέτο»!

Επόμενη στάση… Κροατία για τον Σεμπάστιαν Λέτο! Όπως αποκαλύπτει η ''corrieredellosport'', ο Αργεντινός, πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι θέμα ωρών να υπογράψει στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Στα Βαλκάνια, αλλά… βορειότερα φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σεμπάστιαν Λέτο!

Ο Αργεντινός, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, που έμεινε ελεύθερος από το «τριφύλλι», φέρεται να βρίσκεται μια «ανάσα» από το να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη μεγαλύτερη ομάδα της Κροατίας, την Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Όπως αποκαλύπτει, στην ηλεκτρονική της έκδοση, η έγκυρη ''corrieredellosport'', ο 30χρονος «θα υπογράψει τις επόμενες ώρες» στην ομάδα της κροατικής πρωτεύουσας και σημειώνει, δε, χωρίς να αναφέρει χρονική διάρκεια, πως οι απολαβές του «Σέμπα» θα φτάσουν τις 350.000 ευρώ τον χρόνο!

Θυμίζουμε, η Ντινάμο, που έχασε το πρωτάθλημα πέρυσι από τη Ριέκα (πρώτος τίτλος της ιστορίας της) και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Europa League, είχε ενδιαφερθεί «ζεστά» πριν λίγο καιρό για ακόμη έναν «δικό μας», τον Γιάκομπ Γιόχανσον της ΑΕΚ, αλλά η περίπτωση του Σουηδού μέσου δεν προχώρησε…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση