ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται άμεσα δύο, φουλάρει και για μπακ

Οριστικές εξελίξεις σε δύο από τα ανοιχτά μέτωπα του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι θα σημειωθούν τα επόμενα 24ωρα.

Το «τριφύλλι» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις («τράβηξαν» μέχρι αργά το βράδυ) με δύο παίκτες και όλα δείχνουν ότι τις προσεχείς ημέρες θα έρθουν δύο ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα για να περάσουν από εξετάσεις και να υπογράψουν το συμβόλαιό τους, σύμφωνα με την «Πράσινη». Ο ένας θα είναι ακραίος επιθετικός και θα υπολογίζεται για καλή εναλλακτική λύση κατά τη διάρκεια της σεζόν και ο άλλος ο βασικός περιφερειακός επιθετικός της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη και θα μπορεί να παίξει και ως φορ. Θα είναι γρήγορος και θα έχει καλή επαφή με τα δίχτυα.

Σε ό,τι αφορά το κενό που έχει δημιουργηθεί με τη μη παραμονή του Πολ-Ζοσέ Εμποκού, φαίνεται ότι δεν θα πάρει παίκτη με τα ίδια στοιχεία ο Παναθηναϊκός, αλλά για τα αριστερά υπάρχει νέαρος ακραίος που προορίζεται για εναλλακτική λύση και ίσως υπάρξουν νεότερα τις επόμενες ημέρες. Το επόμενο δεκαήμερο θα είναι… καυτό για τα μεταγραφικά του «τριφυλλιού».

Από κει πέρα, ο Παναθηναϊκός θα εντείνει την προσπάθεια του για να βρει δύο παίκτες για μπακ απ των Ουσμάν Κουλιμπάλι και Νίκλας Χουλτ σε δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας. Μια περίπτωση που αρέσει πολύ είναι του Φερέιρα. Από την Πορτογαλία παρουσιάστηκε πρόσφατα ως τελειωμένη υπόθεση, αλλά όσο θα συνεχίζει η Πάσος Φερέιρα να ζητά 150.000 ευρώ για να τον δώσει, δύσκολα οι «πράσινοι» θα φουλάρουν για να τον κάνουν δικό τους, εκτιμώντας ότι μπορούν να κλείσουν κάποιον παίκτη ίδιου επιπέδου με μικρότερο κόστος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση