ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπογράφουν Άλτμαν-Κολοβέτσιος

Έτοιμος να ανακοινώσει δύο μεταγραφές είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς έχουν απομείνει τα τυπικά για την απόκτηση του Όμρι Άλτμαν και του Δημήτρη Κολοβέτσιου. 

Δύο μεταγραφές είναι προ των πυλών στον Παναθηναϊκό. Από χθες το πρωί πήγε στο Κορωπί ο Όμρι Άλτμαν, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια είχε μία κουβέντα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. 

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση, δηλαδή έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις, και δήλωσε ορεξάτος να παίξει στο «τριφύλλι». 

Ο 23χρονος άσος ήταν μέχρι αργά το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ και συζητούσε – παρουσία των μάνατζέρ του – τους όρους της συνεργασίας του με τους «πράσινους» και πιθανότατα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του. 

Η επόμενη μεταγραφή που είναι στα… σκαριά είναι εκείνη του Δημήτρη Κολοβέτσιου. 

Ο 26χρονος κεντρικός αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα του συλλόγου μετά τον Άλτμαν και, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X