ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκέφτεται να μείνει ο Μολέδο!

Κόντρα στα (νέα) σενάρια από τη Βραζιλία, που ήθελαν την Ιντερνασιονάλ να επανέρχεται δυνατά για τον Ροντρίγκο Μολέδο, εκμεταλλευόμενη την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από τον Παναθηναϊκό, ο αμυντικός του «τριφυλλιού» φαίνεται πως θέλει να παραμείνει κάτοικος Αθήνας!

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, ο 29χρονος αμυντικός είναι, καταρχήν, θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στα… πράσινα, λέγοντας, δηλαδή, «ναι» στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει, για επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι» κατά δύο χρόνια, ως το 2020 (το υπάρχον λήγει σε έναν χρόνο).

Από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει πως ο Μολέδο θέλει να μείνει στην ομάδα και στη στροφή του αυτή, σπουδαίο ρόλο φαίνεται πως έχει παίξει η κουβέντα που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη πριν λίγες μέρες. Όπως σημείωσε, ωστόσο, ο Νικολογιάννης, τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη, καθώς επίκειται και μία συνάντηση του Βραζιλιάνου με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Το κλίμα, πάντως, δείχνει πως απομακρύνεται το σενάριο να χάσει ο Παναθηναϊκός έναν από τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές του, τη στιγμή, να θυμίσουμε, που το όποιο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον 29χρονο έχει «παγώσει».

www.sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X