ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλτμαν και Κολοβέτσιος οι πρώτοι

Το καθοριστικό βήμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλτμαν στον Παναθηναϊκό έγινε, αφού οι «πράσινοι» έστειλαν έγγραφο στην Χάποελ Τελ Αβίβ με το οποίο ενημέρωναν ότι κατέθεσαν τη ρήτρα των 150.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον παίκτη.

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η τελική ανταλλαγή εγγράφων, ενώ μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους». Αν όλα κυλήσουν κανονικά, τότε ο παίκτης θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Επί της ουσίας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύει στο ταλέντο του και τον θεωρεί μια αρκετά καλή λύση από τον πάγκο, μέχρι να αποδείξει ότι μπορεί να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Άλτμαν υπολογίζεται για τη θέση πίσω από τον επιθετικό, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα, αφού είναι παίκτης που μπορεί να συγκλίνει και να απειλεί με το αντίθετο πόδι.

Εκτός από τον Άλτμαν, τα τυπικά απομένουν για να ντυθεί στα πράσινα και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο παίκτης που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες μέρες με τους «πράσινους», για να ακολουθήσει και αυτός την ομάδα στην προετοιμασία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X