ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα λένε Αλαφούζος-Ουζουνίδης

Την απόφαση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό έλαβε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και το βάρος πλέον στην ομάδα πέφτει στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος καλείται να τρέξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Θέμα αποχώρησης του Εβρίτη προπονητή δεν τίθεται αυτή τη στιγμή στο «τριφύλλι», όπως τόνισε χθες στο ρεπορτάζ του ο Κώστας Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM, και πλέον εκείνο που απομένει είναι η συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ λείπει στο εξωτερικό για επαγγελματικές του υποχρεώσεις και φαίνεται πως έχει ενημερώσει τον Ουζουνίδη πως θα συναντηθούν σήμερα ή το αργότερο αύριο, ώστε να συζητήσουν όλα τα φλέγοντα θέματα της ομάδας: όπως το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, οι πιθανές πωλήσεις ποδοσφαιριστών και οι αποδεσμεύσεις που πρέπει να γίνουν από το ρόστερ.

Όλα δείχνουν ότι το «τριφύλλι» θα πάει με μικρό μπάτζετ και θα βασιστεί κατά κύριο λόγο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και κάποιους πιο έμπειρους, με στόχο να κλείσει… τις πληγές που άφησε ο τυφώνας Στραματσόνι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση