ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το έγγραφο της Αλ Αΐν για Μπεργκ

Με μία επιστολή απάντηση στον Παναθηναϊκό η Αλ Αΐν προσπάθησε να απομακρύνει από την πλευρά της τις ευθύνες για τους χειρισμούς στην υπόθεση Μπεργκ. Νομικό... ντέρμπι με φόντο τη μεταγραφή!

Όπως είναι γνωστό μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Παναθηναϊκός απέστειλε στον σύλλογο από τα αραβικά Εμιράτα έγγραφο που τους ξεκαθάριζε την πρόθεση να καταγγείλει στη FIFA τόσο εκείνον όσο και τον Μάρκους Μπεργκ για μία σειρά παράνομων χειρισμών στην υπόθεση του Σουηδού. Ο λόγος είναι φυσικά πως απαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία η διαπραγμάτευση με έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2019 χωρίς την άδεια της ομάδας στην οποία ανήκει.

Η απάντηση της Αλ Αΐν έφτασε στα γραφεία του Παναθηναϊκού την Πέμπτη και είχε χαρακτήρα αποποίησης των ευθυνών. Προφανώς μέσω αυτής, οι άνθρωποι του συλλόγου από τα Εμιράτα εμμέσως αναγνώρισαν πως έχουν κινηθεί παράνομα και θέλησαν να αμυνθούν καθώς γνωρίζουν πως κινδυνεύουν σοβαρά σε περίπτωση που από το τριφύλλι προχωρήσουν στην καταγγελία με την οποία έχουν απειλήσει.

Κάπως έτσι, φαίνεται να προέκυψαν και τα δημοσιεύματα που είδαν το απόγευμα το φως της δημοσιότητας και ήθελαν την ομάδα από τα ΗΑΕ να δίνει προθεσμία στον Μάρκους Μπεργκ 24 ωρών προκειμένου να βρει τη χρυσή τομή με τον Παναθηναϊκό ώστε οι πράσινοι να συναινέσουν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X