ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Δικαιώθηκε για 651.000 ευρώ ο Εσιέν»

Αφρικανικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Μίκαελ Εσιέν δικαιώθηκε από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Απειλή νέας οικονομικής «θηλιάς» για τον Παναθηναϊκό,

Όπως γράφει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ghanasoccernet, ο Γκανέζος μέσος που είχε αποστείλει εξώδικο στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, την οποία κοινοποίησε στην Επιτροπή Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας και στην UEFA, επειδή είχε καθυστερήσει η έκδοση της απόφασης στην προσφυγή που είχε καταθέσει, ζητώντας να του επιδικαστούν 651.000 ευρώ, φαίνεται πως δικαιώθηκε!

Σύμφωνα με τους Γκανέζους η απόφαση της εκδίκασης θα ανακοινωθεί σήμερα και ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει στον Εσιέν 651.000 ευρώ!

Ο 34χρονος μέσος που εκπροσωπήθηκε από τις δικηγόρους Λίνα και η Άσπα Σούλουκου, οι οποίες ζήτησαν την καταβολή ολόκληρων των χρημάτων από την εναπομένουσα σύμβαση ενός έτους του πελάτη τους με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τους Αφρικανούς, το μηνιάτικο του Εσιέν ύψους 91.250 ευρώ ήταν απλήρωτο στον Γκανέζο για έξι μήνες.

Πάντως, η ελληνική Ομοσπονδία θα αποφασίσει επί του θέματος την εβδομάδα που διανύουμε για να τελειώσει η δικαστική μάχη του τριφυλλιού με τον νυν παίκτη της Περσίμπ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X