ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Βρες τα ή τέλος

Νέα τροπή στο σίριαλ Παναθηναϊκός-Μπεργκ-Αλ Αΐν έβαλε δημοσίευμα από τα Εμιράτα. 

Όπως, λοιπόν, μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι Άραβες γράφουν ότι ο σύλλογος της Ασίας έδωσε διορία 24 ωρών στον Σουηδό επιθετικό για να τα βρει με τον Παναθηναϊκό, διαφορετικά θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την επίθεσή του. 

Ουσιαστικά, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η διοίκηση της Αλ Αΐν ρίχνει το… μπαλάκι στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και περιμένει από εκείνον να βρει τη χρυσή τομή με το τριφύλλι (κάτι που μέχρι τώρα δεν μοιάζει εφικτό), αλλιώς θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την προσπάθειά απόκτησής του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλ Αΐν δεν έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό. Ο Μπεργκ και ο μάνατζέρ του είναι αυτοί που έχουν πάρει «εν λευκώ» τη διαχείριση της μεταγραφής. Αυτοί, δηλαδή, που χειρίζονται το μπάτζετ που τους έχουν δώσει οι Άραβες και προσπαθούν να κερδίσουν όσα περισσότερα για εκείνους, εξ’ ου και οι απαράδεκτες οικονομικά προτάσεις που έγιναν σε πρώτη φάση στους πράσινους… 

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο δημοσίευμα από τα Εμιράτα αναφέρεται ότι «η ελληνική ομάδα συμφώνησε πάνω από μία φορά για την πώληση του Μπεργκ, αλλά στη συνέχεια έκανε πίσω». Κάτι που όμως δεν έχει βάση και πηγάζει από την ενημέρωση που δίνει η πλευρά του Μπεργκ στην Αλ Αΐν για να κερδίσει χρόνο, εντυπώσεις, να διώξει από πάνω της το... χάσμα που υπάρχει τώρα και να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κατάσταση είναι, τελικά, διαφορετική σε σχέση με το πώς την είχε παρουσιάσει στους Άραβες. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X