ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βάζει το… χεράκι του και ο Φερέιρα

Καλές φαίνεται ότι είναι οι βάσεις για τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση του Φιλίπε Φερέιρα. Στο «τριφύλλι» έχουν τον 26χρονο Πορτογάλο (25 συμμετοχές ως βασικός φέτος) πρώτη επιλογή για εναλλακτική λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, πίσω δηλαδή από τον Νίκλας Χουλτ και ο παίκτης της Πάσος Φερέιρα μόνο αρνητικός δεν εμφανίζεται σε αυτό το σενάριο.

Είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί και όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» περιμένει εναγωνίως τις εξελίξεις πιέζοντας από τη δική του πλευρά την ομάδα του, θεωρώντας ότι του έχει παρουσιαστεί ευκαιρία καριέρας.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018 και μετά τις απαιτήσεις που αξίωσε η Πάσος Φερέιρα, η υπόθεση «πάγωσε» κάπως, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει παρατήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση και θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον 26χρονου με τη μορφή δανεισμού. Εκτιμάται ότι τις προσεχείς ημέρες θα γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο και θα φανεί αν υπάρχουν καλές πιθανότητες για να ντυθεί στα πράσινα.

«Θέλω πολύ να δοκιμάσω στο εξωτερικό και ο Παναθηναϊκός αποτελεί τεράστια ευκαιρία για την καριέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους της ομάδας του. Με αυτόν τον τρόπο έδειξε τις προθέσεις του, «ψηφίζοντας» Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X