ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κοντά στην απόκτηση του Μπεργκ η Αλ Αΐν»

Δημοσιεύματα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναφέρουν ότι η Αλ Αΐν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ καθώς έχει καταθέσει ιδιαίτερα ψηλή πρόταση στον Σουηδό επιθετικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα ΗΑΕ η Αλ Αΐν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Μάρκους Μπεργκ προσφέροντας του συμβόλαιο συνεργασίας με πολύ ψηλές αποδοχές. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί ο Σουηδός επιθετικός να έχει στο παρελθόν δηλώσει ότι επιθυμεί να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και σε μία ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους, ωστόσο, γνωρίζει καλά και επίσης έχει δηλώσει ότι δεν αποκλείεται να μην έχει άλλη ευκαιρία για ένα ‘’καλό’’ συμβόλαιο.

Η ομάδα από τα Εμιράτα φέρεται να έχει προσεγγίσει και τον Παναθηναϊκό προκειμένου να του καταθέσει πρόταση απόκτησης του Μπεργκ. Υπενθυμίζεται ότι η ρήτρα του άσου των πρασίνων ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ εκ των οποίων το τριφύλλι θα βάλει στα ταμία του ένα ποσό που ισοδυναμεί με κάτι λίγο πάνω από το 50% των χρημάτων καθώς έχει ένα σημαντικό ποσοστό και το Αμβούργο. Σε περίπτωση που έχει γίνει πρόταση στον Παναθηναϊκό αυτή φυσικά και θα είναι χαμηλότερη της ρήτρας καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι πράσινοι δεν έχουν λόγο στην μεταγραφή αν ο παίκτης είναι σύμφωνος.

Στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται το τριφύλλι τα χρήματα αυτά θα μπορέσουν να δώσουν μία σημαντική ανάσα σε περίπτωση που τελικά ολοκληρωθεί το deal και ο Μπεργκ αναχωρήσει με προορισμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση