ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει απάντηση για Κλωναρίδη

Για τον Παναθηναϊκό αποτελεί προτεραιότητα να μείνει στην ομάδα ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με τη Λανς.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μέχρι το τέλος της βδομάδας όμως θέλει να γνωρίζει τα δεδομένα και για αυτό έχει ενημερώσει και την πλευρά του παίκτη και τη Λανς, ώστε να κινηθεί αναλόγως.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν περιθώρια να περιμένουν, αφού σε περίπτωση που φύγει ο παίκτης τότε θα πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού και μάλιστα άμεσα, αφού η προετοιμασία ξεκινάει 26 Ιουνίου.

Το σίγουρο είναι ότι στον Παναθηναϊκό βιάζονται, ενώ ο μάνατζερ του παίκτη καθυστερεί και πάει την υπόθεση με αργούς ρυθμούς, κάτι που δεν θέλουν στο «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τους επιθετικούς, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να δώσει μια ευκαιρία και στον Μολίνς. Ο παίκτης δεν απέδωσε τα μέγιστα από τότε που πήγε στον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» θέλουν να τον δουν και τη νέα περίοδο. Ο παίκτης θα πάει στην προετοιμασία στο Τέχελεν και εκεί θα διαπιστωθεί αν μπορεί να βοηθήσει ή όχι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X