ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προσπαθεί δανεισμό του Εμποκού, «κολλάει» του Κλωναρίδη

Το βάρος στα θέματα των Εμποκού και Κλωναρίδη έχουν ρίξει στον Παναθηναϊκό, αφού οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν και τους δύο παίκτες, αλλά η παραμονή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Σαφώς πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Εμποκού. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Κιέβο Βερόνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ιταλική ομάδα είναι θετική στο να δώσει τον παίκτη εκ νέου με δανεισμό. Τίποτα όμως δεν είναι δεδομένο, αν και οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Ο παίκτης θέλει να μείνει στο «τριφύλλι» και για αυτό το λόγο έχει ζητηθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο να γίνει μια μικρή υπέρβαση, ώστε ο Εμποκού να μείνει στην ομάδα, της οποίας αποτελεί πλέον βασικό γρανάζι.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κλωναρίδη, είναι σαφώς πιο εύκολη από αυτή του Εμποκού, αλλά έχει και αυτή τις ιδιαιτερότητες της. Προς το παρόν ανάμεσα στους «πράσινους» και τη Λανς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και αναζητείται η... χρυσή τομή. Πάντως, ρόλο θα παίξει και το τι θέλει ο παίκτης που στο πίσω μέρος του μυαλού του ίσως έχει το ενδεχόμενο να προσπαθήσει και πάλι σε ομάδα του εξωτερικού.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα μεταγραφικά, στο κάδρο υπάρχει το όνομα του Μασούντ που αρέσει στον Ουζουνίδη. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως δεν υπάρχει κενή θέση ξένου και αυτό ίσως φρενάρει τις όποιες εξελίξεις.

Τα πράγματα για τον Μασούντ τα κάνει πιο δύσκολα το γεγονός ότι υπάρχουν καλυμμένες θέσεις ξένου από παίκτες που δεν υπολογίζονται όπως ο Γουακάσο και ο Ατζαγκούν. Το καλό είναι ότι και οι δύο θέλουν να αποχωρήσουν και προσπαθούν να φέρουν πρόταση στο «τριφύλλι».

Σημαντικό θέμα στον Παναθηναϊκό είναι και οι αποχωρήσεις. Από τους φευγάτους, Ρινάλντι, Βέμερ και Τελάντερ θεωρούνται οι πιο δύσκολες περιπτώσεις. Ο Αργεντινός ζητάει αρκετά χρήματα για να φύγει, ενώ δεν έχει βρει ομάδα, ενώ ο Βέμερ εξακολουθεί να αρνείται να σπάσει το συμβόλαιο του. Όσον αφορά τον Δανό και αυτός δεν θα αποχωρήσει εύκολα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση