ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το ξέσπασμα του Μπεργκ!

Την έντονη δυσαρέσκειά του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την τιμωρία του με 4 αγωνιστικές εξέφρασε ο Μάρκους Μπεργκ σε συνέντευξή του. 

Προβληματισμό και έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει ο Μάρκους Μπεργκ για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σουηδική ιστοσελίδα.

Σε αυτή στέκεται ιδιαίτερα στην ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που δέχθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ... 

«Ήταν πολύ σκληρό. Εάν δείτε φωτογραφίες θα διαπιστώσετε ότι δεν έπρεπε να τιμωρηθώ με τέσσερις αγωνιστικές για ό,τι έγινε. Αυτός που το ξεκίνησε τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και εγώ με τέσσερις. Υπήρξαν παίκτες που πάλεψαν και τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές. Είναι άδικο και είναι κάτι πολύ σκληρό», αναφέρει ο Μπεργκ ο οποίος προσθέτει: 

«Μ’ αρέσει που είμαι στον Παναθηναϊκό και τον αγαπώ. Ζω σε μια όμορφη πόλη και έχουμε μια θαυμάσια ζωή. Ωστόσο όλα όσα συμβαίνουν με έχουν επηρεάσει». 

Ωστόσο στη συνέχεια ο Μπεργκ αναφέρεται με περισσότερες λεπτομέρειες στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο... 

«Είναι δύσκολο να κάτσεις να εξηγήσεις, ζεις μέσα σε αυτό. Υπάρχουν λίγα πράγματα τα οποία δεν είναι σωστά. Υπάρχουν κρίσεις και αποφάσεις που λαμβάνονται σε ανώτατο βαθμό οι οποίες είναι εκτός λογικής. Αισθάνομαι σαν να κάνουν ό,τι θέλουν. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πηγαίνουν προς το χειρότερο στη Λίγκα και αρκετοί έχουν κουραστεί από αυτό», τονίζει και συνεχίζει: 

«Βλέπουν πως το αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνουν ότι πήγα εκεί για να κατακτήσω κάτι και δεν το έχουμε κάνει αυτό. Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν δεν είσαι στον ισχυρότερο σύλλογο, με τα περισσότερα λεφτά και τη μεγαλύτερη δύναμη στη χώρα». 

Ο Σουηδός τόνισε για το εάν υπάρχουν προτάσεις για εκείνον: «Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά θα πρέπει να το δω αυτό μετά την Εθνική ομάδα. Όλα είναι υποθετικά πριν υπάρξει κάτι επίσημο στο τραπέζι, αλλά είναι σίγουρο ότι όλοι οι παίκτες παρακολουθούν το ισπανικό πρωτάθλημα και ενδιαφέρονται για αυτό. Είμαι 31 και δεν γνωρίζω πόσες ευκαιρίες θα έχω στο μέλλον», κατέληξε.

Πηγή:sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση